Pecha Kucha

Olin torstai-iltana seuraamassa Helsinki Design Weekin Pecha Kucha -iltaa. Mahtava konsepti: mielenkiintoisia tyyppejä esittää 20 kuvaa ja saa 20 sekuntia aikaa puhua kustakin kuvasta. Ei ennaltamäärättyä aihetta, tyyli on vapaa. Tuloksena oli yksitoista täysin erilaista 6 minuutin ja 40 sekunnin adrenaliiniryöppyä, huumoripläjäystä, tarinaa tai ihan vaan selitystä.

Suunnittelemme parhaillaan kotiversiota Pecha Kuchasta. Kuka ilmoittautuu?

4 Responses to “Pecha Kucha”

 1. anni Says:

  Kuulostaa oudolta eikä oikein avautunut, mutta mikä ettei :D .

 2. Riina Says:

  Jos tällainen järjestyy joulun aikaan, ilmoittaudun ehdottomasti mukaan!!!

 3. Susanna Says:

  Kuulostaa hauskalta! Mun syksy on vähän tukossa tiukan työtilanteen ja yhden suuritöisen koulukurssin vuoksi, mutta joskus siitäkin on otettava pieni tauko. Pitääkin ryhtyä katsomaan, onko mulla 20 esityskelpoista valokuvaa! :o Tosin viimeksi tänään tuli uudelta kotiseudulta pari aika kivaa. :)

 4. Johnny Drama Says:

  Jag har länge velat uppleva en Pecha Kucha, så jag/vi anmäler oss.

Leave a Reply